Ābolu ievārījums ar cidoniju un magonēm “Skomorokhi”

Ābolu ievārījums ar cidoniju un magonēm “Skomorokhi”

Ābolu ievārījuma ar cidoniju un magoņu sēklām recepte

Sastāvdaļas:

  • Cidonijas – 300 g.
  • Āboli – 940 g.
  • Cukurs – 360 g.
  • Magones – 1,5 ēd.k.
  • Kanēlis – 2 standziņas
  • Pagatavošanas laiks: 1 stunda (iepriekš ielejot augļus) + 35 minūtes (gatavošana)
  • Daudzums: 900 ml. ievārījums

Kā pagatavot ābolu ievārījumu ar cidoniju un magonēm

Sāksim gatavot:

  1. Nomizojiet cidonijas un ābolus un izņemiet serdi.
  2. Nomizotos augļus sagriežam mazos kubiņos un liekam katlā, kurā vārīsim ievārījumu.
  3. Pievieno kanēļa standziņas (vēlams pievienot līdz pašam sasmalcinātā augļa dziļumam) un pievieno cukuru.
  4. Atstājiet istabas temperatūrā 1 stundu, lai āboli un cidonijas dod sulu.
  5. Pārliek pannu uz uguns un vāra uz vidējas uguns, bez vāka, pusstundu, ik pa laikam apmaisot un noslaukot putas.
  6. Izņem no ievārījuma kanēļa standziņas un pievieno magoņu sēklas. Pagatavojiet vēl 5-7 minūtes, pēc tam noņemiet no karstuma.
  7. Sagatavoto ievārījumu atdzesē un lej tīrās burkās. Uzglabāt tumšā vietā istabas temperatūrā, šis preparāts nav jāatdzesē.
Parašykite komentarą

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *